Nederlands onderwijs

Tarieven & aanmelden

Voor schooljaar 2021 – 2022 worden onderstaande opties aangeboden. Het aantal uren is gebaseerd op het, door de (Nederlandse) onderwijsinspectie gestelde, minimale aantal uren waar aan moet worden voldaan om kwalitatief onderwijs te kunnen bieden.

Onderstaande is exclusief voor leerlingen van Morna International College

  • 1 keer in de week na schooltijd een Nederlandse les van 16:00-17.30
  • 1 keer in de maand op zaterdagochtend Nederlandse les/workshop
  • 1 uur in de week zelfstandig thuis aan het werk met het digitale programma van Nieuwsbegrip
    Kosten voor het gehele schooljaar zijn 1350,- €

Locatie & tijden

De doordeweekse Nederlandse lessen op Morna International College Ibiza zijn alleen voor leerlingen van de school toegankelijk. Op dinsdagen zijn de lessen voor de bovenbouw year 6+, op woensdagen year 2-3 leerlingen en donderdag zijn de year 4-5 leerlingen aan de beurt. Op woensdag worden de kinderen door een leerkracht van NOOI uit de klas opgehaald.

Algemeen

Aanmelden van uw kind voor de lessen kan op elk moment in het schooljaar afhankelijk van het aantal leerlingen in de desbetreffende groep en kan vanaf de leeftijd van 5 jaar. Een bevoegd leerkracht en een klassenassistent begeleiden de leerlingen op individueel niveau, in kleinere groepen per niveau en tijdens de gezamenlijke klassenactiviteiten.

De 12+ leerlingen kunnen tevens een individueel erkend digitaal lesprogramma Nederlands op VMBO, HAVO of VWO niveau van de ‘Wereldschool’ volgen. Dit programma bestaat uit 3 uur per week les waarvan 1 uur onder begeleiding van een leerkracht.

Aanmelden voor Nederlands onderwijs op maat en het toetsen van het niveau kan vanaf 4 jaar in een privé les.

Aanmeldformulier

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ